verhalen maker

Zo’n moment… de zaal valt stil, ingehouden adem. Alle aandacht gaat naar het podium. Je voelt de ruimte dichter worden. Het publiek is totaal hier, in dit moment. Even is er niets anders dan dit. 

Je maakte iets mee dat je leven veranderde. Niet veel mensen hebben zoiets meegemaakt. Je krijgt steun en hulp genoeg, maar nergens vind je die blik van herkenning. Die blik die je helpen kan vaste grond onder je voeten te krijgen. Die weet wat het is om eindeloos te vallen. Iemand die je kan helpen bij het vinden van jouw nieuwe werkelijkheid.

Sander Hendrix helpt mensen zoals jij bij het vinden van het diepere verhaal en het vertellen daarvan. In korte sessies ontdek je een spectrum aan gevoelens en staten van zijn dat je doormaakt. Je vindt je valkuilen, herkent patronen en ziet welk verhaal daarachter zit; van alledaagse ongemakken tot identiteitsbepalende vraagstukken. Het vinden van jouw verhaal, het boetseren van de elementen en het hervertellen en hervertellen heeft haar eigen waarde. En als je het dan kan delen met anderen vind je herkenning, erkenning en opent zich een nieuwe wereld .