Visie

Zo’n moment… de zaal valt stil, ingehouden adem. Alle aandacht gaat naar het podium. Je voelt de ruimte dichter worden. Het publiek is totaal hier, in dit moment. Even is er niets anders dan dit. 

De wereld in dat moment is een bijzondere wereld waar publiek en podium tot een uniek gesprek komen. Een gesprek dat nergens zo intens gevoerd kan worden als daar; met de lichten gedimd in een tot op de seconde gecomponeerde ervaring. 

 

Een moment dat, als de lichten weer opkomen, ook weer voorbij is. De indruk die het achterlaat is onvergelijkbaar. En of dat gesprek nu onderhoudend, leerzaam, inspirerend of emotionerend is; dat moment op het podium is onvergelijkbaar in zeggingskracht en bereik.

 

Om tot zo’n moment te komen, moet je elke theatraal aspect tot in zijn finesse kennen. Van de techniek tot de zichtlijnen. Van acteurs tot de dansers, sprekers, en muzikanten. Je moet hun werk in detail begrijpen en overzicht op het geheel houden.

 

Het is die combinatie die de kracht in ons werk bepaalt. Van detail en overzicht, techniek en gevoel, klein en groot, veraf en dichtbij, dicht bij de klant en met professionele afstand. We vinden als creatief, kickstarter en spreker de balans die dat moment op het podium perfect maakt. Dat doen we al zo’n vijfentwintig  jaar, met evenveel toewijding en enthousiasme als succes